Nepečená piškótová
torta s Pribináčkom
Nič nie je ľahšie,
ako pripraviť si túto čučoriedkovú dobrotku. No tak dobre, možno je ešte ľahšie ju zjesť!
1 malá tortová forma
Čas prípravy: 20 minút + chladenie
Ingrediencie:
- 4 Pribináčky Čučoriedka
- maslo na vymastenie formy
- mletý kokos na vysypanie formy
- 1 balenie piškót
- 300 ml domácej šťavy (malinová, zriedená vodou)
- 2 lyžice vanilkového cukru
- 6 hrstí čučoriedok
Postup:
Formu na tortu vymastite maslom a vysypte kokosom. Piškóty krátko namáčajte v zriedenej šťave a skladajte do formy k sebe, nezabudnite vyložiť aj vnútornú stranu.
Pribináčky zmiešajte s vanilkovým cukrom. Na prvú vrstvu piškót dajte časť Pribináčka a pridajte čučoriedky. Opäť pridajte namočené piškóty, Pribináčka a ozdobte čučoriedkami. Tortu nechajte oddýchnuť aspoň 3 hodiny v chladničke.